Moderna kattförsäkring

Moderna försäkringar är anrikt och går tillbaka ända till 1916 då under namnet Atlantica båtförsäkring, sedan dess har mycket hänt och vi känner nu bolaget som Moderna försäkringar. 

Moderna är ett svenskt försäkringsbolag med huvudkontor i Stockholm och har ett brett utbud av på privat och företagsförsäkringar. Det vi ska fokusera på i denna artikeln är deras kattförsäkringar. 

Moderna djurförsäkring drivs som en egen division av bolaget och erbjuder kattförsäkringar och hundförsäkringar.  Moderna har enligt bolagets hemsida ett passionerat förhållande till djur och djurförsäkringar och strävar efter att erbjuda kunden en kattförsäkring innehållande så mycket som möjligt till ett så långt pris som möjligt. 

Moderna påtalar även att deras kundsupport präglas av deras tre ledstjärnor som är kunnighet, vänlighet och professionalism, samt att det viktigaste av allt är att kunna erbjuda kunden en bra produkt snabbt och enkelt. 

Eftersom Moderna har en egen division specificerade för hund och kattförsäkringar vet man vad kunden vill ha och eftersträvar en hög servicenivå för att du och din katt ska känna er trygga i att försäkra ert husdjur hos Moderna. Ni kan nedan läsa recension av bolaget samt vad som ingår i deras paket tre paket “Enkel” “Dubbel” och “Trippel” nedan. 

MODERNA

Moderna Försäkringar
4.7/5

Vad ingår i Modernas kattförsäkring?

Modernas kattförsäkring delas in i tre olika paket som kostar olika mycket beroende på vilket behov man har. Paketen delas in i “Enkel”, “Dubbel” och “Trippel”. Modernas mest populära kattförsäkring är Moderna dubbel som täcker kostnader upp till 60 000 kronor vilket oftast räcker gott för de flesta kattförsäkringstagare.  

I paketet enkel ingår det mest basala och täcker kostnader upp till 30 000 kronor per år. Dubbelpaketet är modernas standardpaket som täcker det mesta upp till 60 000 kronor per år. Trippelpaketet är Modernas premiumförsäkring som är mycket omfattande och täcker kostnader upp till 120 000 kronor. I listan nedan kan ni läsa om vad som ingår i de olika försäkringarna för att få en uppfattning om hur omfattande de olika paketen är. 

Innehåll

Enkel

Dubbel

Trippel

Behandlingskostnader

MR och CT röntgen

Receptbelgd medicin

Rehabilitering

Dolda fel

Radiojodbehandling

Strålning och cellgifter

kattpensionat

Vad ingår i Moderna Enkel?

I Modernas enkla kattförsäkring ingår det mest basala och det den omfattar är behandlingskostnader hos veterinär på belopp som uppgår till 30 000 kronor. Summan kan användas på årsbasis så den nollställs ett år efter att du tecknat försäkringen och då har du ytterligare 30 000 kronor att använda till veterinärvård. Du kan läsa mer nedan vad som ingår och inte ingår i Modernas kattförsäkring enkel. 

Försäkringen har ett årligt försäkringsbelopp som kan betalas månadsvis vilken är den vanligast. Priset på försäkringen varierar beroende på ålder på din katt och några andra parametrar som tas i beaktande för att Moderna ska kunna räkna ut en pris. Om du klickar på knappen nedan kan du räkna på försäkringen för att se hur mycket du betalar för modernas enkla paket. 

Ingår i Moderna enkel

Bought by many

Ingår inte i Moderna enkel

Vad ingår i Moderna Dubbel?

I Modernas kattförsäkring dubbel täcker det dubbla beloppet mot Moderna Enkel och du kan använda försäkringen till veterinärvårdskostnader och kringliggande kostnader som vi går igenom nedan till ett värde upp till 60 000 kr. Summan kan användas på årsbasis och nollställs ett år efter att du tecknat försäkringen. Du kan läsa mer nedan om vad som ingår och inte ingår i Modernas försäkring dubbel.

Försäkringen har ett årligt försäkringsbelopp som kan betalas månadsvis vilken är den vanligast. Priset på försäkringen varierar beroende på ålder på din katt och några andra parametrar som tas i beaktande för att Moderna ska kunna räkna ut en pris. Om du klickar på knappen nedan kan du räkna på försäkringen för att se hur mycket du betalar för modernas dubbel paket. 

Ingår i Moderna Dubbel

Ingår inte i Moderna Dubbel

Vad ingår i Moderna Trippel?

I Modernas trippelförsäkring kan ersättning utgå upp till 90 000 kr, vilket är tre gånger så högt som vid Modernas enkla försäkring. Det går även att få ett så högt försäkringsbelopp upp till 120 000 som väljs vid tecknandet av försäkringen. Summan kan användas på årsbasis och nollställs ett år efter att du tecknat försäkringen och då har du ytterligare 90 000 – 120 0000 kronor att använda till veterinärvård. Du kan läsa mer nedan vad som ingår och inte ingår i Modernas kattförsäkring Trippel. 

Försäkringen har ett årligt försäkringsbelopp som kan betalas månadsvis vilken är den vanligast. Priset på försäkringen varierar beroende på ålder på din katt och några andra parametrar som måste tas i beaktande för att Moderna ska kunna räkna ut en pris. Om du klickar på knappen nedan kan du räkna på försäkringen för att se hur mycket du betalar för modernas trippel paket. 

Ingår i Moderna Trippel

Ingår inte i Moderna Trippel

Recension, Betyg och Omdöme av Modernas kattförsäkring

Moderna är ett av de bättre djurförsäkringsbolagen vi har gått igenom. Villkoren man erbjuder är bland det bästa som finns på marknaden med bra skydd till ett lågt pris. Du kan räkna ut ditt pris här. Ärenden handläggs fort så att din katt slipper lida och får adekvat behandling så fort som möjligt. Även kundtjänsten är ett stort plus som är genomgående en mycket trevlig erfarenhet.

Vi rekommenderar att man tecknar en dubbel eller trippel försäkring eftersom den ger bäst skydd om din katt skulle råka ut för ett missöde. Dubbel och trippel täcker det mesta som din katt kan råka utför och täcker kostnaderna upp till 120 000 kronor vilket är bland det bästa på marknaden.